| Kawały | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
kot gucio Skarbnik
Liczba postów : 70 Join date : 13/06/2009 Age : 25 Skąd : Osobnica
| Temat: Kawały Wto Cze 16, 2009 8:58 am | |
| zamarznięte jezioro, wyciął przerębel, zarzucił wędkę i czeka. Mija godzina, dwie, żadnego brania. Zmarzł na kość, już miał wracać do domu gdy zauważył młodego chłopaka, który wybrał stanowisko obok. Wyciął przerębel, zarzucił wędkę i wyciągnął piękną sztukę. Po kilku minutach następną, i następną... - Słuchaj, jak ty to robisz? - zapytał zaskoczony weteran - ja tu cały dzień siedzę i nic nie złapałem, a ty w kwadrans wyciągnąłeś 3 piękne sztuki. - Uoaki ucha yc euue. - Co powiedziałeś? - Uoaki ucha yc euue. - Nic nie rozumiem chłopcze, powiedz to powoli. Chłopak zniecierpliwiony wypluł coś na rękę i powiedział: - Robaki muszą być ciepłe... | |
|
| |
kot gucio Skarbnik
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 8:59 am | |
| przychodzi facet do sklepu i mówi poprosze 2 wina ekspedientka mu podała, a facet wychodzi. Ekspedientka do niego -A kto zapłaci?? Facet na to zdjął spodni wypiął tyłek i mówi: -Kto wypina tego wina | |
|
| |
kot gucio Skarbnik
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:00 am | |
| Wpada zomowiec do domu, zagląda do lodówki i pałuje żonę. Żona przerażona następnego dnia wymyła lodówkę. Zomowiec wpada, zagląda do środka i znów pałuje żonę. Przez parę dni biedna żona próbowała wszystkich środków, żeby nie denerwować męża. Wypakowała lodówkę jedzeniem, ale nic nie pomagało. Któregoś dnia kiedy mąż ją okładał pałą, zapłakana pyta o co mu w końcu chodzi? A zomowiec na to: "Ja cię nauczę gasić światło w lodowce!" | |
|
| |
kot gucio Skarbnik
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:01 am | |
| Jedzie blondynka i brunetka brunetka mówi zobacz jaki piękny las a blondynka na to nic nie widzę bo mi drzewa zasłaniają | |
|
| |
kot gucio Skarbnik
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:03 am | |
| Przyleciało dwóch kosmitów na łąkę i patrzą zwierze w łaty, spoglądają do atlasu: Krowa pije wodę daje mleko. Wzięli ją nad strumień, jeden wsadził jej łeb do wody, a drugi nadstawia miskę od tyłu. Po chwili wylatuje krowi placek wtedy ten z miską mówi: - Podnieś jej łeb wyżej bo muł z dna bierze. | |
|
| |
kot gucio Skarbnik
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:04 am | |
| - Co robi informatyk poznając ładną dziewczynę? - Dodaje ją do "Favorites" | |
|
| |
kot gucio Skarbnik
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:08 am | |
| Facet spotyka kolegę policjanta na ulicy. - Cześć co robisz? - Niosę piwo dla komendanta. - A po co ci te drzwi? - Kazał przynieść coś do otwierania | |
|
| |
MarcinP32 Admin
Liczba postów : 104 Join date : 10/06/2009 Age : 30 Skąd : Chyżowice
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:27 am | |
| Skarży się bankier: - Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę! | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:27 am | |
| Wnuki do dziadka: - Dziadku my chcemy do Disney Land'u. - Dzieci a po co? - Bo tam jest myszka Miki, dom strachu i roller coaster. - Przecież jak jedziecie polską drogą to macie roller coaster połączony z domem strachu a myszki widać jak auto stanie na poboczu. | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:28 am | |
| Przed ślubem:
On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie myśl! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać?
P.S. Po przeczytaniu proszę przeczytać od dołu do góry | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:29 am | |
| - Kto ty jesteś???????? - Pijak mały - Jaki znak twój???? - Trzy browary - Gdzie ty mieszkasz??? - Pod ławeczką - Czym się bronisz??????? - Buteleczką | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:31 am | |
| Diabeł płynie łódką z Niemcem Ruskiem i Polakiem każdy z nich miał zabrać kilka rzeczy ze sobą kiedy płynęli diabeł powiedział ze jeżeli nie wyrzucą 2 rzeczy których maja najwięcej w ich kraju zatoną wiec Rusek wyrzuca ziemie i diamenty Niemiec wyrzuca złoto i srebro a diabeł pyta sie Polaka a ty co wyrzucisz? Polak bierze Niemca i Ruska za fraki i mówi tego to ja mam full w Polsce:) | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:32 am | |
| - Nauczycielka prosi Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę. - Nie. - Jasiu wytrzyj! - No dobra. Ale gdzie jest szmatka? - Poszukaj gdzieś w szafce. - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci: - Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła? A Jasiu znalazł szmatę i mówi: - Tu leży ta szmata! | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:33 am | |
| List blondynki: Pisze do ciebie tych parę linijek,żebyś wiedział,że do ciebie pisze.Jak ten list dostaniesz,to znaczy,że do ciebie doszedł.Jak go nie dostaniesz,to daj mi znać,to go wyśle jeszcze raz.Pisze do ciebie wolno,bo wiem,że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie,że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu,więc przeprowadziliśmy się trochę dalej.Mieszkamy teraz w fajnej chałupce,jest tu pralka,choć nie jestem pewna,czy się nie zepsuła.Wczoraj wrzuciłam do niej pranie,pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło.Pogoda nie jest najgorsza,w zeszłym tygodniu padało tylko 2 razy, za pierwszym razem 3 dni,a za drugim 4.Co do kurtki,którą chciałeś wujek Piotr powiedział,że jak ci ją poślę z guzikami,to będzie dużo kosztować,bo guziki są ciężkie.Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Twoja siostra Julka,która wyszła za mąż,w końcu urodziła, nie znamy jeszcze płci,więc ci nie powiem czy jesteś ciociom czy wujkiem. Gorzej z twoim bratem Jankiem, zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki.Musiał iść do domu po drugi komplet,żeby nas wyciągnąć. twoja mamusia Dusia. PS chciałam ci włożyć do listu parę złotych,ale już zakleiłam... | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:35 am | |
| NAUCZYCIEL ODDAJE JASIOWI KLASÓWKĘ.ZAMIAST OCENY NAPISAŁ IDIOTA. JAŚ SPOJRZAŁ NA KARTKĘ,POTEM NA NAUCZYCIELA I MÓWI: -ALE PAN JEST ROZTARGNIONY.MIAŁ PAN WYSTAWIĆ OCENĘ,A NIE PODPISYWAĆ SIĘ | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:36 am | |
| Jasio pisze wypracowanie. Pani podchodzi do niego i czyta: słoń w Himalajach powiesił się na jajach. Pani mówi: zmień to. Gdy już to zmienił pani podchodzi do niego i czyta: słoń w Himalajach powiesił się na trąbie i jajami w skałę rąbie | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:37 am | |
| Jasiu przychodzi ze szkoły i mama pyta się Jasia: - Jasiu jak było w szkole? - A dobrze- odpowiada Jasio. Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy. | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:38 am | |
| Do pewnej rodziny przyjechali goście. Wszyscy siedzą przy stole, a tu wchodzi synek gospodarzy i na cały głos mówi: - Mamo, a mi się chce sikać! - To idź się wysikaj, ale na drugi raz mów, że ci się chce gwizdać. Przychodzi później: - Mamo, mi się chce gwizdać! - To idź sobie pogwizdać. W nocy synek śpi z dziadkiem, który o niczym nie wie. Dziecko budzi się w środku nocy i mówi: - Dziadku, mi się chce gwizdać! - Nie wolno teraz gwizdać, bo jest noc. - Ale mi się naprawdę chce gwizdać! - Nie wolno, bo wszystkich pobudzisz. - Ale ja już nie mogę! - To zagwiżdż mi tak po cichutku i do ucha. | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Jasiu czeka z mamą na samolot. Jasiu: - mamo siku. Mama na to: - nie, bo zaraz przyleci samolot. Po jakimś czasie: - Mamo leci! - Gdzie?! - Po nogawkach........ | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Tata i mama Jasia mieli iść na kolacje z okazji rocznicy,a Jasio miał zostać sam.Tata postanowił puścić mu bajki na słuchawkach. Gdy rodzice wrócili z kolacji tata zobaczył Jasia walącego głową o okrwawioną ścianę i krzyczącego "chcę!".Tata zakłada słuchawki a tam: - Chcesz opowiem ci bajeczkę...chcesz opowiem ci bajeczkę...chcesz opowiem ci bajeczkę... | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:39 am | |
| Pani od historii prosi Jasia i pyta: - W którym roku wybuchła druga wojna światowa? - W 1939. - Kto wywołał wojnę? - Adolf Hitler. - Ile ludzi zginęło? - Naukowcy tego nie stwierdzili. Jaś podchodzi do Krzysia i podpowiada mu: - Na pierwsze pytanie w 1939, na drugie Adolf Hitler, a na trzecie Naukowcy tego nie stwierdzili. I teraz pani prosi Krzysia. - W którym roku się urodziłeś ? - W 1939. - Jak nazywa się twój tata? - Adolf Hitler. - Czy ty masz mózg ??? - Naukowcy tego nie stwierdzili. | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:49 am | |
| Pani pyta Jasia w szkole: - Jasiu wiesz kto to jest Mickiewicz, Słowacki, Prus? - Jasiu na to: -a wie pani kto to jest Zdzichu, Łysy, Marian? - Nie - To co mnie pani swoją grupą straszy?! | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Wto Cze 16, 2009 9:49 am | |
| Mama się pyta Jasia: - dlaczego płaczesz? - bo mi się śniło, że szkoła się pali - Jasiu, nie płacz to tylko sen - no i dlatego płacze. | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Pią Cze 19, 2009 4:25 pm | |
| Idzie Bolek i Lolek do kościoła... Bolkowi zachciało się kupę i mówi do Lolka: - Lolek muszę kupę! On na to: - idź tam gdzie nikt Cię nie zauważy.. Bolek poszedł na szczyt kościoła i tam sie załatwił. Na to ksiądz woła: - i ześlij nam Panie coś od siebie. Spada kupa Bolka. - co chcesz w zamian? - pyta ksiądz. - papieru, papieru - woła Bolek | |
|
| |
MarcinP32 Admin
| Temat: Re: Kawały Pią Cze 19, 2009 4:27 pm | |
| Przychodzi Kubuś Puchatek do Prosiaczka i mówi: - Wiem jaki będzie Twój los! -A co? Czytałeś mój horoskop? - Nie, książkę kucharską! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kawały | |
| |
|
| |
| Kawały | |
|